iPhone/iPad app voor fotoalbums en reisverslagen

Creëer in een handomdraai prachtige fotoverslagen. Koester je foto's in albums die je graag wilt delen met familie en vrienden.

Mooie momenten worden mooie herinneringen met Swemos. Maak foto albums van reizen, bruiloften, kinderen of alledaagse momenten. De perfecte manier om alle mooie momenten in je leven te herinneren.

Kies je favoriete foto's en maak er mooie albums van. De albums kunnen eenvoudig bewerkt en aangepast worden. Deel je fotomomenten met familie en vrienden via email, Facebook, Google+ en Twitter. Of wissel ze uit met andere gebruikers via Bluetooth.

Maak elk album persoonlijk. Creëer mooie fotomomenten door aan elke foto een leuke titel en bijschrift toe te voegen. Kies een leuke foto voor op de kaft. Elk album wordt uniek met een van de vele prachtige meegeleverde kaft- en papiermotieven en met een van de lettertypes die beschikbaar zijn op je iPhone of iPad.

Als je foto's importeert dan wordt geprobeerd om de datum, tijd en locatie te lezen. Elk album heeft een kaart met thumbnails van de foto's in dat album waardoor je precies kan zien waar je bent geweest. Pas eenvoudig de locatie van fotomomenten aan door de thumbnails op de kaart te verslepen.

Met iTunes kan je elk album als een bestand makkelijk van je iPhone of iPad kopiëren.
Stuur volledige albums naar als PDF bestand naar wie je maar wilt. Voorbeelden: Indonesia, China.

Pas gemakkelijk datums, tijden en tijdzones aan.

Eigenschappen van Swemos zijn o.a.:

  • Maak fotoverslagen – Bundel je favoriete foto's in prachtige albums
  • Bewaar mooie herinneringen - Perfect voor vakanties, reizen, bruiloften, belangrijke gebeurtenissen, favoriete activiteiten en meer!
  • Geef een persoonlijk tintje – Kies uit stijlvolle kaftmotieven, papiersoorten en letterypes.
  • Creëer veel albums – Laat je creativiteit de vrije loop en organiseer al je foto's
  • Verstuur en deel – Deel je fotomomenten met vrienden per email, op Facebook en Google+, met Twitter, of wissel ze uit met Bluetooth

Maak prachtige fotoverslagen met al je mooie herinneringen.

Ondersteunde apparaten:

  • iPhone 4, iPhone 4S
  • iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPad 2, iPad Air, iPad mini, iPad Retina